Or fi greșit suedezii strategia de luptă împotriva virusului, dar au nimerit-o pe cea a redeschiderii restaurantelor. Conceptul creat de Oddbird asigură clienților măsuri de siguranță și ocazia de a lua cina într-un decor de vis.
Restaurantul, denumit Nowhere („Nicăieri”), îți oferă posibilitatea de a lua masa pe un ponton, într-o pădure, sau pe o pajiște.
Oddbird este o cramă care produce vinuri nealcoolizate și a introdus acest concept în rezervația naturală Häringe, în apropiere de Stockholm. Restaurantul în aer liber dispune de șase mese așezate în diverse locații din cadrul rezervației, iar contactul cu alti oaspeți este total evitat.
Decorul din cele șase locații este realizat din mobilă și materiale reciclate.
“A trebuit să regândim ideea de plăcere – și am găsit aceste locuri care erau, de fapt, chiar în fața ochilor noștri – locurile pe care ne place să le numim nicăieri”, a spus un reprezentant Oddbird, pentru Lonely Planet. Restaurantul reprezintă și oportunitatea de a găsi magia în lucuri simple, a completat el.
Sursa: Lonely Planet