Fiica Madonnei, mândră de axilele neepilate pe covorul roșu de la MET Gala

Fiica Madonnei, mândră de axilele neepilate pe covorul roșu de la MET Gala

Prima apariție prin care Lourdes Leon se face remarcată. Madonna se numără printre marii absenți ai mult așteptatei MET Gala, organizată pe 13 septembrie, dar fiica ei de 24 de ani a pășit pentru prima dată pe covorul roșu de la Muzeul Metropolitan de Artă din New York. În timp ce modelul Cara Delevingne a creat senzație într-o ținută Dior împodobită cu „Peg the patriarchy”, sora lui Rocco Ritchie și-a afirmat feminitatea, afișându-și cu mândrie axilele neepilate.

Un mesaj puternic și pozitiv răspândit peste Atlantic, care confirmă angajamentul lui Lourdes, îmbrăcată de casa italiană Moschino pentru ocazie.

Fiica Madonnei și a lui Carlos Leon, Lourdes își expune feminitatea de câțiva ani. În aprilie anul trecut a arătat aceeași atitudine într-o fotografie distribuită pe pagina de Instagram a interpretei „Like a Virgin”. Aceeași poveste și în prima campanie pentru compania Marc Jacobs, a cărei imagine a devenit în februarie. Dovadă, dacă mai era nevoie, că pare să-și fi propus să calce pe urmele ilustrei sale mame. „Păr lung… nu-mi pasă!”, scria Madonna în 2014, postând o fotografie a axilelor sale neepilate.

Sursa: Daily Mail

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook